Jackpot EGT Getsbet

Jocuri ca la aparate!

De cele mai multe ori, jocurile produse de European Gaming Technologies (EGT) sunt cunoscute drept “jocuri ca la aparate”. Acest fapt se datoreaza istoricului companiei, care si-a cladit reputatia pe dezvoltarea de jocuri aparate pentru cazinourile fizice. In 2014, atunci cand compania EGT a inceput sa produca jocuri pentru platformele online si mobile, foarte multe cazinouri cu oferta si in online au dorit colaborarea cu aceasta companie, astfel incat produsele EGT se pot regasi, astazi, atat la aparatele fizice, cat si pe platformele celor mai renumite cazinouri online, precum Get'sBet. Astfel, in portofoliul nostru vei descoperi o multitudine de jocuri ca la aparate, acestea putand fi accesate de la birou sau din confortul propriei locuinte pe laptop, smartphone si tableta.


De ce sunt aceste jocuri ca la aparate atat de populare?
Cu toate ca majoritatea acestor jocuri sunt variatii ale sloturilor clasice, sistemul de joc, animatiile si castigurile sunt cu totul speciale. La anuntarea unui castig, pe langa animatia excelenta pe care o ofera fiecare joc, vei avea posibilitatea de a intra intr-un nivel special, unde poti inmulti castigul de N ori. Acest sistem de tip “rosie/neagra” nu este obligatoriu, astfel incat poti sa incasezi castigurile fara a profita de ocazia de a le inmulti.


Cele mai mari beneficii ale acestor jocuri ca la aparate sunt urmatoarele:
- numeroase variatii moderne ale sloturilor clasice;
- posibilitatea de a dubla castigul recent;
- ofera o multitudine de jackpoturi progresive;
- jocuri aparate care pot fi accesate direct din browser.


Una dintre cele mai apreciate caracteristici ale acestei game de jocuri ca la aparate este jackpotul progresiv. Atunci cand vei deschide unul dintre jocuri, vei descoperi 4 casute cu cifre care se invart in partea de sus, acestea reprezentand cele 4 jackpoturi progresive pe care le oferim. Aceste jackpoturi sunt reprezentate de 4 carti de suita diferita si se acorda in mod aleatoriu. Atunci cand declansezi jocul Jackpot, vei avea la dispozitie 12 carti de joc cu fata in jos din care va trebui sa descoperi 3 din aceeasi suita. Daca vei nimeri culoarea, vei castiga jackpotul asociat! In plus, trebuie sa stii ca jackpoturile progresive de la aceste jocuri ca la aparate nu se acorda in functie de miza de pariere, asadar pot fi accesibile si jucatorilor care joaca cu miza minima.


Stim ca experienta de joc si posibilitatea de castig sunt cele mai importante, asadar in oferta noastra de jocuri ca la aparate am inclus numai jocuri care sa asigure un RTP mai mare de 95%. Pe langa bonusurile pe care ti le acordam la depunere, dorim sa te intorci cu placere de fiecare data, asadar mai mult de 95% din banii pe care ii mizeaza jucatorii in cadrul acestor jocuri aparate se vor intoarce inapoi la ei. Pe langa RTP, unul dintre cele mai mari beneficii in scopul divertismentului tau online vine din faptul ca viteza de joc este aproape dubla fata de jocurile clasice de aparate, astfel incat nu va trebui sa astepti pentru a miza urmatoarea mana la jocuri precum Rise of Ra, Burning Hot si Supreme Hot.


Test Profil Jucător

Cât sunt de sigure pariurile dumneavoastră?

Este important să fiți conștient de activitățile dumneavoastră legate de jocurile de noroc. Aflați dacă aveți o problemă cu jocurile de noroc completând chestionarul următor. Astfel, puteți acționa dacă aveți o astfel de problemă.