Bun venit in sectiunea de pariuri sportive online a platformei Get'sBet! Aici vei descoperi o oferta cu adevarat cuprinzatoare de pariuri online, iar echipa Get'sBet se straduieste zilnic sa iti aduca atat cele mai multe discipline si evenimente sportive, cat si cele mai multe optiuni pe eveniment. Acestea sunt principalele “ingrediente” pe care fiecare impatimit al sportului pune pret atunci cand vrea sa creasca miza meciului pe care il urmareste.


  Unora le plac serile de Champions League, competitie in care stralucesc cei mai buni fotbalisti ai lumii si se fac remarcate viitoarele staruri ale Europei. Altii apreciaza turneele de Grand Slam, acolo unde Halep si Federer isi demonstreaza talentul si precizia cu fiecare lovitura. Indiferent de disciplina sportiva pe care o cunosti si indragesti, la Get'sBet vei gasi o multitudine de pariuri sportive pe placul tau!


  - Astfel, noi iti dam sansa sa pariezi pe jocuri sportive precum: fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei pe gheata, volei, fotbal australian, bandy, badminton, baseball, crichet, floorball, fotbal american, fotbal galic, hurling galic, golf, rugby si tenis de masa.


  - Pe langa oferta de jocuri sportive, iti dam sansa sa plasezi pariuri sportive online pe sporturi precum box, MMA si ciclism.


  - Daca iti plac “sporturile de bar”, in oferta Get'sBet de pariuri online vei gasi darts, snooker si biliard.


  - Patinajul sau competitiile de sarituri cu schiurile pot fi foarte spectaculoase, motiv pentru care am inclus in portofoliu si cele mai tari evenimente ale sporturilor de iarna.


  - Pe patru sau pe doua roti, sporturile cu motor intotdeauna au oferit spectacol si adrenalina, asadar cu drag iti aducem cele mai tari curse ale acestui sezon.


  - Evenimentele din e-sports au luat amploare tot mai mult in lume, motiv pentru care vei gasi cele mai disputate meciuri in oferta de pariuri sportive online Get'sBet.


  - In cazul in care nu esti un fin cunoscator al sportului, noi iti oferim sansa de a paria pe competitii si evenimente speciale, concursuri si gale internationale, precum si desfasurari din lumea politicului.


  Degeaba ti-am aduce cele mai tari meciuri de fotbal daca nu ti-am oferi si optiuni multiple de pariere! Tocmai de aceea, oferta de pariuri online pentru fiecare eveniment sportiv este impartita in mai multe categorii si sectiuni. Astfel, printre optiunile pe care le ai sunt numarul de goluri, numarul de cartonase si cele de cornere, multiple variante de handicap, scor corect si multe altele. In cazul in care esti un fin cunoscator al sportului si poti anticipa desfasurarea partidei, selectia de pariuri sportive online a platformei Get'sBet ti se va potrivi perfect!


  Evident, cotele fiecarei optiuni de pariere iti vor influenta alegerea, asadar ne straduim sa iti aducem cote ridicate pentru fiecare pariu sportiv pe care doresti sa il plasezi online. Din acest punct de vedere, te vei bucura de o oferta competitiva ce cuprinde, pe langa cotele ridicate, multiple bonusuri, sanse de castig, sisteme variate de pariere si promotii care iti returneaza pierderea. Mai mult decat atat, vei putea urmari live, pe platforma, cele mai importante evenimente sportive ale momentului, iar rezultatele meciurilor sunt actualizate permanent pentru o experienta cat mai buna. Alege portofoliul de pariuri sportive online Get'sBet si sustine-ti favoritii in cele mai tari competitii!


       Live

       Test Profil Jucător

       Cât sunt de sigure pariurile dumneavoastră?

       Este important să fiți conștient de activitățile dumneavoastră legate de jocurile de noroc. Aflați dacă aveți o problemă cu jocurile de noroc completând chestionarul următor. Astfel, puteți acționa dacă aveți o astfel de problemă.

        Politica referitoare la accesul minorilor


        Accesul minorilor la serviciile platformei Getsbet este strict interzis, politica noastră de verificare a identității (KYC) fiind elaborată astfel încât să realizeze verificarea identității și vârstei tuturor jucătorilor înregistrați. În cazul în care apar suspiciuni privind posibilitatea ca unul dintre jucători sa fie minor, se declanșează o serie de controale suplimentare pentru detectarea acestui lucru.


        Astfel, s-au implementat următoarele măsuri:


        - Logo-ul 18+ afișat pe fiecare pagină, indicând că folosirea serviciilor de către minori este interzisă


        - Confirmarea obligatorie, la momentul înregistrării, a faptului că jucătorul are peste 18 ani


        - Prevederea expresă în cadrul Termenilor și Condițiilor a faptului ca doar persoanele peste 18 ani se pot înregistra pe getsbet.ro


        - Procesul de înregistrare prevede ca toți jucătorii să furnizeze data nașterii și CNP-ul, datele fiind folosite pentru verificarea vârstei minime.


        - Proceduri de verificare a identității (KYC) desfășurate înainte de a permite depuneri mai mari de echivalentul a 200 de Euro sau procesarea ORICĂREI retrageri


        Pe lângă acestea, toate procedurile interne de marketing prevăd în mod expres afișarea logo-ului 18+ pe orice material promoțional, precum și evitarea mesajelor și temelor de design ce are putea atrage persoane minore.


        Joacă responsabil


        Get’s Bet aderă necondiționat la principiile Jocului Responsabil, recunoscând că activitatea de jocuri de noroc poate provoca dependență, cu grave consecințe financiare și sociale. Astfel, dacă aveți bănuieli că ați putea avea o problemă legată de folosirea jocurilor de noroc, vă rugăm să alocați câteva minute răspunzând


        Testului Profil Jucător


        Dacă ați răspuns cu Da la oricare dintre întrebarile de mai sus, ați putea avea o problemă privind jocurile de noroc. Vă sfătuim să contactați un specialist, accesând link-ul de mai jos:


        www.gamblingtherapy.org

        www.jocresponsabil.ro

        www.gamblersanonymous.org


        Autolimitarea


        Get's Bet pune la dispoziția tuturor jucătorilor săi următoarele metode de autolimitare:


        Întreruperea accesului

        - Clientul va avea în orice moment posibilitatea de a solicita o întrerupere a accesului (time-out) pentru o perioada de 24 de ore. Pe durata acestei perioade, accesul clientului la contul Get'S Bet va fi restricționat.


        Autoexcludere

        - Clientul va avea în orice moment posibilitatea de a opta pentru autoexcludere, pentru object perioadă prestabilită de o săptămână (7 zile), o lună (30 de zile), șase luni sau permanent. Această opțiune este disponibilă în meniul contului de utilizator sau prin trimiterea unui e-mail către serviciul Asistență Clienți suport@getsbet.ro).


        Cererile de autoexcludere vor avea efect imediat. Pe perioada autoexcluderii, accesul clientului la contul său Get’s Bet va fi restriționat. Pe perioada autoexcluderii, Get’s Bet va lua toate măsurile pentru suspendarea transmiterii materialelor de marketing.


        Revocarea măsurii de autoexcludere este posibilă doar prin solicitarea acestui lucru în scris, serviciului Asistență Clienți ( suport@getsbet.ro)


        În cazul solicitării autoexcluderii permanente, aceasta poate fi revocată doar după trecerea a cel puțin 6 luni de la înregistrarea sa.


        Clienții care au solicitat autoexcluderea vor fi înregistrați automat in registrul persoanelor autoexcluse. Un client poate solicita ștergerea sa din acest registru doar după o perioadă de 6 luni de la solicitarea autoexcluderii.


        Autolimitarea

        – Clientul va avea la dispoziție opțiunea de limitare prin stabilirea unor plafoane asupra sumelor maxime depuse într-o perioadă prestabilită de o zi, o saptămână sau o lună. Cererile de autolimitare se pot face din meniul contului de utilizator sau prin trimiterea unui e-mail la serviciul Asistență Clienți(suport@getsbet.ro).


        Cererile de autolimitare vor fi procesate în maxim 24 de ore de la înregistrare. Orice cerere de mărire a limitelor va putea intra în vigoare după minim 48 de ore de la înregistrarea sa.


        Get’s Bet va păstra și va pune la dispoziție autorităților competente registrul persoanelor autoexcluse și indezirabile.