Bun Venit la Pariuri

Profită de pachetul de Bun Venit disponibil la primele 5 depuneri în balanța Pariuri Sportive!


  • Bonus la prima depunere: 50% PÂNĂ LA 100 LEI
  • Bonus la a doua depunere: 50% PÂNĂ LA 100 LEI
  • Bonus la a treia depunere: 50% PÂNĂ LA 200 LEI
  • Bonus la a patra depunere: 50% PÂNĂ LA 100 LEI
  • Bonus la a cincea depunere: 50% PÂNĂ LA 100 LEI

Termeni și condiții


1. Bonusul de Bun Venit constă în cinci bonusuri cu o valoare totală de până la 600 de lei. Aceste bonusuri sunt acordate pentru primele cinci depuneri efectuate pe Get’s Bet Sport. Oferta este valabilă doar pentru clienții care efectuează prima depunere după intrarea în vigoare a promoției.
2. Utilizarea fondurilor bonus pentru plasarea de pariuri single cu miza mai mare de 50 de lei per bilet de pariere, va atrage anularea Bonusului și a câștigurilor generate, precum și dreptul de a obține următoarele bonusuri din pachetul de “Bun Venit”. În cazul în care Bonusul nu este acordat automat, utilizatorii trebuie să trimită o solicitare via email la suport@getsbet.ro înainte de a efectua o nouă tranzacție: depunere/ transfer/ retragere
*Exemplu: la o primă depunere efectuată în balanța Sport în valoare de 50 de lei, beneficiezi de 25 de lei Bonus la Sport. Astfel, plasarea unui pariu single utilizând fondurile disponibile (50 lei fonduri reale + 25 lei fonduri bonus), va atrage anularea Bonusului de Bun Venit și a câștigurilor generate din plasarea pariului.
3. Jucătorii trebuie să parieze depunerea și bonusul de 4 ori (x4) pentru a completa cerințele de pariere aferente fiecărui bonus din pachetul de Bun Venit. Vor contribui la epuizarea rulajului doar pariurile plasate la pariuri sportive, pe evenimente a căror cotă este de minim 1.50. În cazul pariurilor combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotei minime de 1.50. Doar pariurile cu miza de maxim 50 de lei vor contribui la epuizarea rulajului. Pariurile cu miza de peste 50 de Lei nu vor fi luate în considerare la calculul rulajului necesar.
4. În cazul pariurilor repetate (plasate pe același eveniment sau aceleași selecții), doar primul bilet plasat ce îndeplinește următoarele condiții: cota minima de 1.50 pe selecție și miza maximă 50 de lei va contribui la îndeplinirea cerințelor de pariere.
5. Prima dată va fi folosită suma depusă din fondurile proprii.
6. Pariurile Cash-Out NU vor contribui la îndeplinirea cerințelor de pariere aferente bonusului.
7. Dacă Bonusul este activ, câștigurile provenite din pariuri plasate din bani reali, fără a îndeplini condițiile de rulaj, vor fi transferate în Balanța Bonus.
8. Nu poți beneficia de bonusurile 2-5 dacă efectuezi depuneri fără ca balanța ta GetsBet Sport să fi ajuns la 0 (balanța “poate fi retrasă” + balanța “bonus”) precum și dacă ai pariuri în desfășurare.
9. Orice retragere atrage după sine anularea bonsului de bun venit pentru care nu s-au îndeplinit condițiile de rulaj, a câștigurilor generate de acesta, precum și dreptul la următoarele bonusuri din pachetul de “Bun Venit”.
10. Orice transfer din balanța Sport în balanța Cazinou va fi tratat ca o retragere, atrăgând după sine anularea oricărui bonus la Pariuri Sportive pentru care nu s-au îndeplinit condițiile de rulaj, a câștigurilor generate de acestea, precum și dreptul la următoarele bonusuri din pachetul de “Bun Venit”.
*Exemplu: Efectuezi o primă depunere în valoare de 200 de Lei. Primești un bonus de “Bun Venit” în valoare de 100 de lei.Pentru a putea transfera suma din balanța Bonus în balanța “Poate fi retrasă” va trebui să rulezi o suma de (200 + 100) x4 = 1200 de lei, pe cote minime de 1.50. În cazul în care efectuezi o retragere sau un transfer în balanța Cazinou, NU vei mai beneficia de bonusurile ulterioare din pachetul de “Bun Venit”.
11. Pentru îndeplinirea condițiilor de rulare ai la dispoziție 15 zile de la primirea bonusului. Dacă nu îndeplinești condițiile de rulare în acest timp, banii bonus și câștigurile provenite din banii bonus vor fi anulate.
12. Pariurile simple de tip Handicap și Sub/Peste nu vor contribui la îndeplinirea cerințelor de pariere, însă pariurile combinate pot include orice tip de pariu atât timp cât criteriul cotelor minime este respectat pentru fiecare selecție în parte. Pariurile plasate pe evenimente cărora li se acordă cota 1 NU vor contribui la rulajul bonusului. Contribuția la îndeplinirea cerințelor de pariere se calculează din momentul în care pariurile sunt STABILITE.
13. Pariurile stabilite după ce bonusul a expirat nu contribuie la îndeplinirea cerințelor de pariere.
14. Efectuarea unei depuneri care depășește suma necesară pentru a obține bonusul maxim va genera cerințe de pariere mai mari.
*Exemplu: un jucător ce depune o sumă de 600 de lei va avea de completat cerințe de pariere de 600 (depunerea) + 200 (bonusul maxim) = 800 de lei x 4 , 3200 de lei.
15. Toate ofertele Get’s Bet sunt destinate jucătorilor recreaționali, și sunt limitate la o persoană, familie, adresă de email, detalii de plată, dispozitiv, adresă IP.
16. Conturile duplicat nu vor fi tolerate. Bonusurile și câștigurile generate de bonusuri vor fi anulate cu efect imediat din orice conturi suspectate de a fi conectate între ele.
17. Oferta este valabilă pentru clienții care au efectuat prima depunere după data de 10.06.2020, ora 00:00. Pentru clienții care au efectuat prima depunere înainte de această dată se va aplica oferta valabilă la momentul înregistrării, conform Termenilor si Condițiilor valabile la momentul înregistrării.

Data începerii promoției: 01.02.2018, 00:00
Data încheierii promoției: 31.12.2023, 23:59

Test Profil Jucător

Cât sunt de sigure pariurile dumneavoastră?

Este important să fiți conștient de activitățile dumneavoastră legate de jocurile de noroc. Aflați dacă aveți o problemă cu jocurile de noroc completând chestionarul următor. Astfel, puteți acționa dacă aveți o astfel de problemă.