Confirmare detalii

Primești un bonus în valoare de 25 de lei la confirmarea detaliilor. Poți beneficia de un singur bonus pentru verificarea contului.


Cum obțin bonusul?
Înregistrează-te și conectează-te în contul GetsBet.
Fă o depunere de minim 50 de lei.

Asigură-te că ai bifat primirea de materiale promoționale din partea Get's Bet, pentru a fi eligibil pentru Campanie.


Încarcă o copie a actului tău de identitate făcând clic pe “Încarcă documentele de verificare” din secțiunea Contul meu sau trimite-le la adresa suport@getsbet.ro.

După ce ai încărcat copia actului de identitate iar contul tău a fost verificat, trimite un email la adresa suport@getsbet.ro cu titlul “Bonus KYC” si numele tău de utilizator, iar în decurs de 48 de ore vei primi în contul tău un Pariu Gratuit în valoare de 25 lei.


Cerințe pariu gratuit:
Pariul Gratuit poate fi utilizat pentru a plasa pariuri simple la o cotă minimă de 1,50 sau pariuri combo cu o cotă minimă de 2.25. Combo-urile trebuie să aibă un număr minim de 2 selecții, cu o cotă minimă de 1.50 fiecare selecție.


Pariul Gratuit poate fi folosit pentru a paria pe orice sport din oferta de pariere Pre-meci sau Live.
Pariul Gratuit trebuie folosit integral.
Pentru a folosi Pariul Gratuit ai la dispoziție 72 de ore (3 zile) din momentul primirii acestuia. În cazul anulării unui pariu în care s-a folosit Pariul Gratuit, acesta nu va fi rambursat.


Data începerii promoției: 15.08.2018, 00:00
Data încheierii promoției: 31.12.2021, 00:00

Test Profil Jucător

Cât sunt de sigure pariurile dumneavoastră?

Este important să fiți conștient de activitățile dumneavoastră legate de jocurile de noroc. Aflați dacă aveți o problemă cu jocurile de noroc completând chestionarul următor. Astfel, puteți acționa dacă aveți o astfel de problemă.