Pariu Șansă 5: 100% din miză

Poți beneficia zilnic de un pariu șansă 5!


Loghează-te în contul tău, plasează pariuri combo cu un număr minim de 5 selecții, cu miza totală de minimum 20 lei.


În cazul în care pierzi exact 1 selecție din pariu tău, te califici pentru pariul gratuit reprezentând 100% din miza ta până la 200 lei.

Termeni și condiții


1. În fiecare zi în care te loghezi în contul de joc, Get’s Bet îți oferă un pariu Șansă 5. Poți beneficia de un singur bonus pe zi.
2. Pentru a beneficia de Pariul Gratuit trebuie să plasezi pariuri combo cu un număr minim de 5 selecții, cotă minimă de 1.35 pentru fiecare selecție. Plasezi pariuri eligibile cu miza totală de cel puțin 20.00 de lei. Pierzi exact 1 selecții din pariul tău pentru a te califica la pariul gratuit.
3. Combo-ul trebuie să conțină evenimente pre-meci din orice sport disponibil în ofertă, cele Live nu sunt eligibile pentru această promoție.
4. Pariul Gratuit va fi egal cu 100% din miza totală, până la 200 de lei.
5. Pariul Gratuit este valabil timp de 48 de ore (2 zile) de la primirea acestuia.
6. Pariul gratuit NU se acordă dacă unul dintre meciul primește cotă 1 și nu se mai respectă condiția de minim 4 meciuri câștigătoare (fără cotă 1).
7. În cazul în care mai multe pariuri plasate în aceeași zi ce se califică la bonusul Șansa 5, doar primul pariu plasat în ziua respectivă va fi recompensat cu pariul gratuit.
8. Pariul Gratuit poate fi utilizat doar pentru a plasa pariuri simple la o cotă minimă de 1,50 sau pariuri combo cu o cotă minimă de 2.25. Combo-urile trebuie să aibă un număr minim de 2 selecții, cu o cotă minimă de 1.50 fiecare selecție.
9. Pariul Gratuit poate fi folosit pentru a paria pe orice sport.
10. Pariul Gratuit trebuie folosit integral.
11. În cazul anulării unui pariu în care s-a folosit Pariul Gratuit, acesta nu va fi rambursat.

Data începerii promoției: 17.04.2018, 00:00
Data încheierii promoției: 31.12.2023, 23:59

Test Profil Jucător

Cât sunt de sigure pariurile dumneavoastră?

Este important să fiți conștient de activitățile dumneavoastră legate de jocurile de noroc. Aflați dacă aveți o problemă cu jocurile de noroc completând chestionarul următor. Astfel, puteți acționa dacă aveți o astfel de problemă.