Finala-Supercupei-României-FCSB-vs-Corvinul-Hunedoara-1110x600.jpg

Supercupa României 2024: FCSB vs. Corvinul Hunedoara

Hunedorenii vor și SUPERCUPA

Pentru prima oară în istorie o echipă din Liga a 2-a se luptă pentru cucerirea trofeului Supercupei României. Corvinul Hunedoara, fără doar și poate, este cea mai mare surpriză din sezonul trecut. Echipa care a terminat pe loc de promovare în liga secundă, dar care nu are drept de promovare, a reușit să câștige Cupa României în ediția 2023/2024 după o finală disputată în fața echipei lui Dorinel Munteanu, Oțelul Galați. Jucătorii lui Florin Maxim vor disputa mâine, de la ora 20:00, o altă partidă care poate scrie istorie pentru Hunedoara.

 

Echipele se pregătesc de cupele europene

Atât pentru Corvinul, cât și pentru FCSB, acest meci are o importanță ridicată pentru că ambele echipe vor disputa în această lună dueluri în competițiile europene. Echipa patronată de Gigi Becali va face deplasarea în San Marino pentru primul duel din preliminariile Champions League, în fața celor de la Virtus. Pe de altă parte, Corvinul o va întâlni pe Paks (Ungaria) în preliminariile Europa League.

 

FCSB fără patru jucători

Campioana României din sezonul trecut pornește favorită chiar dacă nu se va baza pe unii dintre cei mai importanți jucători ai săi, printre care cei 4 selecționați la națională: Târnovanu, Olaru, Coman și Șut. O parte dintre aceștia pot fi înlocuiți de noile achiziții ale acestui sezon: Daniel Popa (atacant – U Cluj), Kiki (fundaș stânga – Farul), Ștefănescu (mijlocaș lateral – Sepsi) și fostul jucător de la FCSB care revine după împrumutul la Petrolul, Alexandru Musi. FCSB a jucat două partide amicale, câștigându-le pe ambele, în perioada de pregătire contra două echipe olandeze : 8-0 Apeldoorn și 2-1 cu Almere City. 

 

COTE ȘI PRONOSTICURI 

Pe site-ul Get’s Bet ai la dispoziție cele mai bune cote de pe piață pentru duelul din Supercupa României FCSB vs Corvinul Hunedoara:

Victoria FCSB-ului are cota de 1.55:

A screenshot of a computer
        Description automatically generated

În timp ce cota pentru minim 3 goluri în meci este de 2.05 datorită promoției ”Cel mai mare OVER”:

A screenshot of a computer
        Description automatically generated