Semifinalele-EURO2024---statistici-si-ponturi-1110x600.jpg

Semifinalele EURO2024 - Olanda vs. Anglia

A doua semifinală de la Euro se va disputa între Olanda și Anglia, la Dortmund. Ambele echipe au reușit să se califice cu emoții, mai ales englezii care au avut nevoie de penaltiuri pentru a trece de Elveția.

 

OLANDA – Echipa care a eliminat România

Echipa națională de fotbal a Țărilor de Jos a câștigat un trofeu continental în 1988 cu o echipă din care făcea parte Marco van Basten, Ruud Gullit, dar și actualul antrenor Ronald Koeman.

 

ANGLIA – Ajunsă în semifinale cu emoții

De partea cealaltă, naționala Angliei nu a reușit până acum să adauge în palmares titlul European. Cu toate acestea, ar putea bifa a doua finală consecutivă, dacă reușește o victorie în fața Olandei, după cea pierdută în 2020 în fața Italiei.

 

MECIURI DIRECTE

La turneele finale, Olanda și Anglia s-au întâlnit într-un singur meci din 1996 până azi. Este vorba despre duelul din Nations League ediția 2019, când Olanda s-a impus în prelungiri. Anglia a reușit să câștige doar un meci din cele 6 disputate la turneele finale, în 1996 când Shearer și Sheringham au reușit câte o dublă și echipa s-a impus cu scorul de 4-1.

 

PONTURI ȘI COTE

Echipa lui Gareth Southgate pornește ca favorită fiind cotată cu 2.75 la o eventuală victorie, iar Olanda are cota 3.30. O cotă atractivă, ținând cont de ultimele meciuri disputate între cele două echipe, este și cea 2.70 pentru 3+ goluri în meci.

Cote1.JPG

Între cele două echipe mereu au fost meciuri spectaculoase cu multe goluri, din totalul de 14 meciuri disputate în istorie, inclusiv meciurile amicale, doar 3 meciuri s-au terminat cu un singur gol marcat sau a fost 0-0.

Cote2.JPG

Vezi aici toate cotele Get's Bet pentru a doua semifinală EURO 2024: Olanda vs. Anglia.