Semifinalele-EURO2024---statistici-si-ponturi-1110x600.jpg

Semifinalele EURO2024 - Spania vs. Franța

Prima semifinală de la Euro se va disputa între echipa lui Didier Deschamp (Franța) și Luis de la Fuente (Spania). Pe terenul din Munchen își vor face apariția două dintre principalele candidate la trofeu.

 

SPANIA – ”LA FURIA ROJA”

Spania, echipa momentului și echipa care a arătat cel mai frumos fotbal la Euro 2024, nu se va putea baza pe doi jucători importanți, Pedri (accidentat) și Carvajal (suspendat). Sunt două ”piese” destul de importante în ceea ce privește jocul spaniolilor, doi jucători care au pus umărul la calificarea în semifinale. Spania s-a calificat după ce a câștigat toate meciurile disputate și a reușit să înscrie 11 goluri la această ediție de European, având cel mai bun atac dintre participante, la egalitate cu Germania pe care a eliminat-o în sferturi.

 

FRANȚA – ”COCOȘII” VOR O NOUĂ FINALĂ

Franța considerată de mulți favorita principală a turneului, nu a confirmat acest statut. Dovadă stau meciurile în care au reușit victorii chinuitoare, sau chiar au scăpat de înfrângeri în ultimele minute. Chiar dacă jocul nu a fost cel mai bun, Franța este pe cale să bifeze a patra finală în ultimii opt ani la turneele finale, dacă o va învinge pe Spania în meciul de mâine.

 

MECIURI DIRECTE

Franța și Spania s-au întâlnit de 10 ori în istorie la turneele finale. După cele 10 partide disputate una împotriva celeilalte, Franța a strâns 6 victorii, Spania a reușit să câștige doar de 2 ori, iar 2 dintre meciuri s-au terminat la egalitate. 

 

PONTURI SI COTE

Se anunță un duel foarte interesant și aprig pe care și casele de pariuri îl văd foarte echilibrat. Spania pornește ușor favorită cu o cota de 2.80 la victorie, în timp ce Franta are 3.2 pentru o victorie în timp regulamentar.

Picture1.png

Toată lumea se așteaptă la un meci foarte închis și foarte tactic, din acest motiv și cota pentru minim 3 goluri în meci este de 2.70.

Picture2.png

Vezi aici toate cotele Get's Bet pentru prima semifinală EURO 2024: Spania vs. Franța.